Edgecam seminar met Hurco GmbH en Hagro Precisie BV

Mei 2014 - Widenhorn organiseert in samenwerking met Hurco GmbH en Hagro Precisie BV een seminar op 11 juni 2014 van 12.30 - 17.00 uur. Het seminar wordt gehouden bij Hagro Precisie BV in Schaijk. Tijdens dit seminar worden de voordelen en het gebruik van de Waveform voorfrees strategie uitgelegd in Edgecam maar ook aan de Hurco machine in combinatie met de gereedschappen van Hagro Precisie BV. Hurco heeft de filosofie om de winstgevendheid van haar klanten te verhogen door de snelste CNC besturing in de branche te combineren met CNC bewerkingscentra en CNC draaibanken van hoge kwaliteit en met hoge verspaningscapaciteit. In combinatie met Edgecam Wavemilling zorgt dit voor een verbazingwekkend resultaat dat u kunt bekijken op ons seminar.

Al in 2012 werd Edgecam Waveform voorfrezen gelanceerd met Edgecam 2012R1. Bij voorfrezen is het belangrijk om zoveel mogelijk materiaal in een zo kort mogelijke tijd weg te halen, waarbij gelet wordt op de kwaliteit en levensduur van de machine en het gereedschap. De zogenaamde Material Removal Rates (MRR) moeten hierbij gemaximaliseerd worden. Dit is precies wat de Waveform voorfreesstrategie doet. Deze innovatieve manier van het genereren van gereedschapsbanen zal uitgelegd worden op dit seminar en getoond worden aan de machine.

Daarnaast zal Widenhorn een compleet nieuwe manier van cam programmeren tonen; Edgecam Workflow. De baanbrekende Workflow-interface van Edgecam is in de laatste release nog sneller geworden. Waar de nieuwe interface al bekend stond om de mogelijkheid binnen enkele seconden gereedschapsbanen te produceren, zijn op basis van feedback van de gebruikers diverse verbeteringen doorgevoerd.

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij Hagro Presisie BV in Schaijk. Met onderstaand formulier kunt u zich gratis opgeven.

Helaas is inschrijven op dit seminar niet meer mogelijk. Wij verwachten na de zomer dit evenement weer te organiseren.


Uw gegevens
spinnerData Protection Please indicate your permission for the storage of your details provided in connection with this form.