Partmaker

CAM software met garantie voor succes!
ATS EdgeIT levert al bijna 10 jaar Partmaker CADCAM software voor de verspanende sector.

PartMaker biedt een gepatenteerde visuele programmeeraanpak waardoor u snel en gemakkelijk CNC programma's kunt maken. Partmaker is ontwikkeld voor het Windows platform en is competitief geprijsd waardoor het systeem ook bereikbaar is voor de kleinere bedrijven.

Partmaker is het systeem voor de programmering van langdraai machines.
Langdraaien is een bewerkingsmethode waarbij meerdere technieken en machines zijn samengevoegd tot één machine. Langdraai machines zijn vaak voorzien van automatische stafaanvoer. Dit betekend dat producten in 1 opspanning gefabriceerd kunnen worden.

Partmaker maakt gebruik van de gepatenteerde "divide and conquer" programmeer methode. In het Nederlands "opdelen en overwinnen", dit betekend dat de software een gecompliceerd probleem opdeelt in een aantal kleinere en eenvoudigere deelproblemen, Deze eenvoudige deelproblemen kunnen via een intuïtieve interface worden geprogrammeerd. Deze werkwijze sluit naadloos aan bij de langdraai filosofie, waarbij vele processen gelijktijdig plaatsvinden.

Waarom zou u Partmaker gebruiken voor de programmering van langdraai machines?
De gepatenteerde visuele programmeer methode verzekerd u ervan dat Partmaker eenvoudig is aan te leren en te gebruiken. Partmaker ondersteund werkelijk alle typen en soorten langdraai machines op de markt zoals o.a. Tornos, Citizen, Star, Tsugami en vele anderen.

"PartMaker-SwissCAM is de marktleider voor het programmeren van langdraai machines. Partmaker is het enige systeem dat compatibel is met al onze Citizen en Star machines," zegt Brian Korczynski, Afdelingshoofd, Implant Innovations Inc. Daarnaast heeft PartMaker veel ervaring met machines.

Partmaker stuurt o.a. de volgende machines optimaal aan:

Citizen Star Tsugami
Tornos KSI Hanwha
Maier Gildemeister Traub
Nomura Hardinge Nakamura (o.a.NTJ)
Mazak (o.a. Multiplex) en vele andere machines  


Updates & nieuwe releases
PartMaker blijft continu in ontwikkeling om steeds weer meer productie uit uw machines en mensen te halen.

PartMaker SwissCAM is gecertificeerd voor gebruik met de Tornos DECO machines!
Op 22 mei 2006 kondigen Partmaker Software/IMCS Inc en Tornos SA aan dat Partmaker gecertificeerd is voor de programmering van Tornos DECO langdraai machines. De tests ten behoeve van de certificering van Partmaker hebben op het hoofdkwartier van Tornos in Moutier, Zwitserland plaatsgevonden in samenwerking met de ontwikkelaars van Partmaker.

Wenst u informatie of een vrijblijvende demonstratie van PartMaker? U kunt dit aanvragen via het  aanvraagformulier.