Vericut

Controleer G-code-programma’s! Optimaliseer NC-programma’s! Simuleer
CNC-bewerkingen!

VERICUT® software simuleert NC-bewerkingen om fouten en tijdsverlies op te sporen vóór het product de meetkamer in gaat!

VERICUT software simuleert NC-bewerkingen om foute gereedschapsbanen en inefficiënte bewegingen op te sporen. Tijdens het programmeren van het onderdeel, kan u fouten onderscheppen die het product onbruikbaar zouden maken, klemmen zouden beschadigen, voor gereedschapsbreuk zouden zorgen of zelfs een machinebotsing zouden veroorzaken – zonder ook maar één instelproduct te maken! Bekijk de video om een idee te krijgen van de mogelijkheden van VERICUT.

 

U kan elke soort machine in uw werkplaats optekenen en simuleren!

2-3-assig
Meer-assig (simultaan)
Frezen
Boren
Draaien
Draai/Frezen
EDM

SIMULATIE: Een krachtig meetgereedschap… 3D Solid simulatie van het onderdeel én de NC-machine laten u de bewerking exact zo zien als hij op de werkvloer uitgevoerd zal worden.

VERIFICATIE: Onderschep en verbeter foutieve gereedschapsbanen vóór de bewerking plaatsvindt… VERICUT detecteert hoge-voeding-fouten, mogelijke crashes/botsingen, teveel wegbewerkt materiaal, over/onderbelasting, etc.

ANALYSE: Controleer de nauwkeurigheid… VERICUT bevat complete analyse-gereedschappen voor het meten van het onderdeel, waarbij laag voor laag gecontroleerd kan worden of het bewerkte product aan de ontwerpeisen voldoet.

OPTIMALISATIE: Gebruik uw NC-machines met maximale efficiëntie… VERICUT bepaalt automatisch de ideale voeding-snelheden voor elk deel van de gereedschapsbaan en past ze aan op basis van de optimale snijcondities.

Wenst u informatie of een vrijblijvende demonstratie van Vericut? U kunt dit aanvragen via het  aanvraagformulier.