MTMS 2017

MTMS 2017

woensdag 22 maart 2017 - vrijdag 24 maart 2017

Brussel Expo - hal 5 - stand A16

MTMS 2017

woensdag 22 maart 2017 - vrijdag 24 maart 2017

Brussel Expo - hal 5 - stand A16

 

MTMS-MACHINEERING 2017

MTMS-MACHINEERING 2017 heeft als missie haar bezoekers een aanbod van leveranciers en/of partners te presenteren die hun schouders willen zetten onder de transformatie(s) die productie, assemblage en toelevering ondergaan in aanloop naar 2020.

De 4 transformaties voor de maakindustrie en machinebouw

We kunnen het niet blijven ontkennen: uw klanten uit de maakindustrie en machinebouw moeten een aantal uitdagende transformaties doorvoeren, willen zij marktperformant de komende decennia  overleven. U maakt deel uit van dat transformatieproces en bent het bedrijf dat componenten, materialen of technologie levert. U bent dus als eerste aan de beurt !

  • Smart & Digital Production, Engineering  & Assembly
  • Smart Materials & Components
  • Lean Manufacturing
  • High Performance, Customer Focused & Resource Efficient  Manufacturing

Netwerken en demonstreren op de transformatiebeurs voor de maakindustrie en machinebouw

Deelnemen aan beurzen en netwerken is van alle tijden. De manier waarop is echter, net zoals de technologie, grondig veranderd.   Invent Media heeft dan ook al zijn knowhow inzake technologieshows en netwerkconcepten gebundeld, met als eindresultaat een verfijnd distillaat onder de naam “MTMS-MACHINEERING”, the exhibition with a future, for the industry of tomorrow!

MTMS-MACHINEERING vormt nu duidelijk één geheel, want alles begint bij advanced and adaptive engineering van hightech systems en de onderliggende componenten. MTMS behelst de transformatietechnologieën voor alle types van materialen, terwijl Machineering de volledige lading dekt van de totstandkoming van een productie- of assemblagelijn, te starten bij de engineering- en prototypingfase, over de materialen- en componentenkeuze, om zo uiteindelijk tot een kwalitatief eindproduct te komen.

Lees alles over de MTMS op www.mtms.euCalendar Icon