OOM Kennisavond Amsterdam

OOM Kennisavond Amsterdam

woensdag 14 oktober 2015

Amsterdam-Sloterdijk (Bekijk in Google Maps)

OOM Kennisavond Amsterdam

woensdag 14 oktober 2015

Amsterdam-Sloterdijk (Bekijk in Google Maps)

 

OOM is het opleidingsfonds van en voor 145.000 werknemers en 14.000 bedrijven in de metaalbewerking. OOM geeft voorlichting en advies over scholing en draagt financieel bij in de kosten daarvan. Dit gebeurt op basis van CAO- afspraken die zijn gemaakt door sociale partners in de sector.

OOM wil hoger en beter opgeleid personeel in de metaalbewerking, meer instroom van vakmensen en een aantrekkelijker imago van de sector. OOM wil daarmee dat bedrijven en werknemers beter voorbereid zijn op nieuwe ontwikkelingen en veranderende omstandigheden in de economie en op de (arbeids)markt.

Dat doet OOM door veel persoonlijk contact en een klantgerichte, stimulerende aanpak. Daarbij gaat OOM zorgvuldig en transparant om met sectorgelden. De dienstverlening van OOM heeft inmiddels geleid tot bijscholing van 25.000 werknemers, de instroom van 1.900 leerlingen en 7.000 bedrijven die actief bezig zijn met scholing en opleiding.

Dit jaar organiseert OOM weer een aantal kennisavonden en workshops. ATS EdgeIT is ook weer van de partij en zal alle ins en outs van SpaceClaim en Edgecam tonen. Bekijk hier alle activiteiten van het OOM.

Datum: 14 oktober

Tijd: 17:00 uur - 21:00 uur

Locatie: ROC van Amsterdam

Adres: Tempelhofstraat 80 | 1043 EB | AMSTERDAM-SLOTERDIJKCalendar Icon